Yaklaşık 1,5 ay önce ‘Taraş’ olarak da bilinen merkeze bağlı İslahiye Köyünde kendisinden haber alınamaması üzerine yapılan incelemede evinde ölü olarak bulunan 74 yaşındaki Miyase Bedir cinayeti ATV’deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu oldu.

Cinayet suçlaması ile bir ay boyunca cezaevinde bulunan torun Sezai Dinç, delil yetersizliğinden serbest kalınca Müge Anlı'ya gidilmesi gerektiğini ifade ederek cinayetin aydınlığa kavuşmasını istedi.


Öldürülen Miyase Bedir'in Torunu Sezai Dinç, cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak görülüyor

29 Mart’ta boynu kırılarak öldürülen, eşinden kalan 1.100 lira maaş, bir miktar ziynet eşyası ve cep telefonu çalınan Bedir’in öldürülmesine ilişkin Düzce İl Jandarma Komutanlığı Bayraktar Jandarma Karakolu cinayeti çok yönlü incelemeye devam ediyor. Bedir’in yakınları ve cinayetin birinci dereceden şüphelisi torunu Sezai Dinç Anlı’ya katılarak o dönem yaşananları anlatıyor.
Anneannesini öldürmediğini savunan Dinç, katilin bulunmasını istediğini ifade ederek Anlı’nın soruları doğrultusunda 29-31 Mart tarihlerinde neler yaptığını anlattı. İkiye bölünen aile üyeleri birbirinden şüphelenirken şüphelerin Dinç’in üzerinde toplanmasında Dinç’in anneannesi Bedir’in telefonunda üç saniyelik görüşme kaydı olması, o dönemlerde işsiz olması, Bedir'in evinden maaşı ve takıların çalınması ve Dinç’in şehir dışına gitmesi etkili oldu.


Bedir'in oğlu öldürülen annesini evde nasıl bulduğunu programda gösterdi

Programda ‘Miyase Bedir 'i kim öldürdü?’ sorusuna yanıt aranırken cinayetin çözümlenmesi bekleniyor.