Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çirkin saldırı… Otobüs terminalini birbirine katan bir grup, haber için olay yerinde bulunan ve görüntü almaya çalışan kameramanımıza saldırdı. Sadece işini yapmaya çalışan kameramanımız Talha Akarsu, kendini bilmez bir kişinin saldırısı sonucu başına aldığı darbelerle yaralandı.

Kameramanımız başından yaralandı...
Olay, 20:30 sıralarında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yaşandı. İddiaya göre kalabalık bir grup terminale gelerek iş yerlerine saldırdı. Berber, market ve ofislerin camlarını kıran ve içerisinde bulunan ürünleri darmadağın ederek etrafa tehdit ve küfürler savuran şahıslar bununla da yetinmedi. Sadece işi için orada olan ve görüntü almaya çalışan Öncü TV kameramanı Talha Akarsu’ya saldırdı.

Polise de zorluk çıkardılar...
Olaya müdahale etmeye çalışan polise de zorluk çıkardığı öne sürülen şahıslar daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Yaralama olayı ile bağlantılı...
Terminalde yaşanan saldırı olayının bugün Aziziye Mahallesi’nde yaşanan silahla yaralama olayıyla ilgili olduğu öne sürüldü.

Kameramana saldıran kim?
Kameramanımıza saldıranların ise terminalde saldırıya uğrayan işyerlerinin sahiplerine yakın isimlerin olduğu iddia edildi.

Gözaltılar var!
Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre yaşanan olaylarla ilgili gözaltıların olduğu ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Çocukların gözü önünde saldırı!
Öte yandan yaşanan saldırıda terminalde bulunan yolcuların büyük korku yaşadığı ve bazı kadın ve çocukların yaşanan saldırıya şahit oldukları öğrenildi. Sık sık olayların yaşandığı terminalle ilgili çözüm bulunması bekleniyor.