Olay saat 11.15 sıralarında D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Nuri K. idaresindeki otomobil, Ankara istikametinde seyir halindeydi.



Bayram sebebiyle memleketi Kastamonu’ya giden aileyi taşıyan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzere yoldan çıkarak yeşillik alana girdi.

Yaşanan kazayı sürücü Nuri K. ufak sıyrıklarla atlatırken, araçta bulunan eşi Saadet K., kızı Yasemin İ. ve torunu Sude İ. yaralandı.



Kazaya tanık olan başka bir ailenin ihbar etmesi üzere olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, sürücünün tedavisini olay yerinde yaparken, yaralı olan aile fertlerini Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Yoldan geçerken kazayı görerek yaralılara yardım eden Hatice Zengin Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'dan yola çıktıklarını ve yolda iken kaza ile karşılaştıklarını belirtti.




Herkesin emniyet kemeri takmasını isteyen Özdemir, şöyle konuştu:

"Yolda ilerliyorduk, kaza olduğunu gördük. Duman çıktığını görünce araca yöneldik. Yaralıların arabadan çıkmasına yardım ettik. Daha sonra 112'yi aradık. Arkada oturan kişiler yaralıydı, öndekiler kemer taktığı için problem olmamıştı onlara. Öndeki iki kişiyi kemer kurtardı, herkesin emniyet kemeri takması lazım. Bu konuda bilinçli olmamız lazım."

Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: E.K.DURSUN