Olay, Darıcı Mahallesi Darıcı Sokak’ta bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: “Dün akşam saat 21:00 sıralarında alışveriş yapmak için büfeye gelen Yavuz Yüksel, S.C. ve Y.E.Ş., dükkan sahibi olan kardeşler Muhammet A. ve Bülent A. ile tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından 3 müşteri dükkandan ayrıldı. Gece büfeyi kapatan kardeşler üst katta bulunan evlerine çıktı.


Saat 00:45 sıralarında büfenin kapısına vurulduğunu duyan Bülent A. yanına silahını alarak aşağıya indi. Kapıyı açtığında karşısında birkaç saat önce tartıştığı kişileri gören Bülent A. neden geldiklerini sordu. Bu esnada Yavuz Yüksel, S.C. ve Y.E.Ş.’nin darp ettiği büfe sahibi Bülent A. yanında getirdiği silahla korkutma amaçlı havaya ateş açtı. Şahıslar da kurusıkı tabanca ile karşılık verdi. Silah seslerini duyan Bülent A’nın kardeşi Muhammet A. neler olduğuna bakmak için balkona çıktığında silahların çekildiğini görünce pompalı tüfekle şahısların üzerine ateş etti. 32 yaşındaki Yavuz Yüksel pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralandı.



Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yavuz Yüksel Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada hemen ameliyata alınan Yüksel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.”  



Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Mustafa A. ve Bülent A. kardeşler ile Y.Y., S.C. ve Y.E.Ş. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Haber: Ö.YILMAZ