Arifiye ilçesinde 25 Nisan 2017 tarihinde 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında bulunan Nakliyeciler Sitesinde bir iş yeri yaklaşık 20 kişinin basması sonucu silahlı çatışma çıkmıştı. Yaşanan çatışmada 7 kişi yaralanmış, o sıralarda bölgeden geçen 15 yaşındaki Diyar Ayhan ise hayatını kaybetmişti.

Olaya karışan ve olaydan sonra kaçan Okan B., yaklaşık bir buçuk yıldır ‘Çocuğu kasten öldürmek’ suçlamasıyla aranıyordu. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesince ‘Çocuğu Kasten Öldürmek’ suçundan aranan ve Arnavut Okan lakaplı Okan B. isimli şahsın, Bodrum’da saklandığı öğrenildi. Bodrum polisi, dün sabah saatlerinde özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla, şüpheli Okan B.’yi saklandığı evde yakaladı. Ayrıca operasyonda Okan B. ile birlikte bu kişinin saklanmasına yardım ve yataklık ettiği şüphesi ile birçok suçtan kaydı bulunan C.U., Ü.C., B.Z. isimli şüpheliler de yakalandı.

Evde yapılan aramalarda ise bir miktar kokain ve çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan geçtiğimiz 30 Nisan 2017 tarihinde, olaya karışan 10 Düzceli de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. (Kaynak: Posta Gazetesi)



Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8