İstanbul Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı öncesinde, eğlence merkezinin sosyal medya hesabına "Sizi istiyorum" ve "Dövüşe 5 kala" şeklinde iki mesaj yazan kişi olduğu öne sürülen zanlı Düzce’de gözaltına alındı.

OPERASYON YAPILDI
Düzce Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, Ortaköy'de terör saldırısının gerçekleştirildiği eğlence merkezinin sosyal medya hesabına "Sizi istiyorummm" ve "Dövüşe 5 kalaa" şeklinde iki mesaj yazan "Woo George" isimli kullanıcıya yönelik çalışma yaptı.

CUMAYERİ’NDEKİ EVİNE BASKIN
Düzce’nin Cumayeri İlçesi’nde oturan F.S.M’nin evine baskın yapıldı. İstanbul’da eğlence mekanlarında bodyguardlık yaptığı öğrenilen şahsın aynı zamanda Woo George isimli sahte hesabı da kullandığı tespit edildi.

DÜN AKŞAM GÖZALTINA ALINDI
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bu kapsamda, şüpheli F.S.M'nin Cumayeri’ndeki evine dün akşam operasyon düzenledi. Operasyonda bazı belge ve dokümanlara el konuldu. 

Operasyonda bazı belge ve dokümanlara el konuldu. "Woo George" isimli hesabın kullanıcısı olduğu öne sürülen F.S.M, ekiplerce gözaltına alındı.

GERÇEK İSMİNDE DE AYNI PROFİL FOTOĞRAFI VAR
F.S.M isimli kullanıcının kendi adına ait olan sosyal paylaşım sitesinde ki profil fotoğrafının da Woo George hesabında kullandığı fotoğrafla aynı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturmasını genişletti.
M, ekiplerce gözaltına alındı.