Suça ve suçluya geçit vermeyen Düzce Emniyeti’nin suçla mücadele mesaisi aralıksız devam ediyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ve Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda Kiremitocağı, Aziziye ve Beyciler mahallelerinde silah ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Geçtiğmiz pazartesi günü yakalanan şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde Emniyet güçlerince arama yapıldı. 1 adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca, 2 adet tabanca sürgü kapağı, 2 adet şarjör yayı, 1 adet 9 mm tabanca şarjörü, 2 adet şarjör alt kapağı, 9 adet 7,65 mm çapında fişek, 1 adet belgesiz av tüfeği ile daralı ağırlığı 440 g esrar maddesi ele geçirildi.

Emniyet’teki işlemleri tamamlanan şüpheliler “Silah Ticareti Yapmak” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Tutuklanan şahıslardan silah aldığı tespit edilen 4  şahıs hakkında ayrıca 6136 SKM suçundan adli işlem yapıldı. Yasa dışı satın aldıkları 7 adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca ve 25 adet 7,65 mm çapında fişeğe de el koyuldu.

HABER: Mehmet GÜNESEN

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr