Kaza, dün sabah saatlerinde TEM Otoyolu Bekirdere rampası İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’dan tatilden dönen Düzceli Canbaz ailesinin içerisinde bulunduğu Rıfat Cambaz (29) idaresindeki otomobil yine kendisi gibi İstanbul istikametine gitmekte olan Taner Yılmaz idaresindeki tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Canbaz idaresindeki otomobil, takla atarak yol kenarındaki bariyere çarparak durabildi.



Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi.

Takla atan otomobil içerisinde sıkışan sürücüsü Rıfat Cambaz, itfaiye ekipleri tarafından 15 dakikalık çalışma sonrasında bulunduğu yerden çıkarıldı. 112 ekiplerine teslim edilen ağır yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.





Ağır yaralı sürücünün kazada yaralanan eşi Burçin Cambaz ve bebeği ise Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İstanbul’da bir bankada çalışan Rıfat Canbaz ile eşi Burçin Canbaz’ın ameliyat edildiği, tedbir amaçlı yoğum bakım ünitesinde uyutuldukları öğrenildi.

Öncü Haber Merkezi