Düzcespor’un bugün saat 16.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongresi öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Kongrede başkan adayı olarak iş insanları Kadir Pandul ve Serkan Topaçoğlu’nun başkanlık için kolları sıvadığı kongre öncesinde Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam’ın Düzcespor Başkanı olduğu öğrenildi.

Başkan adaylarının Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile son kez görüşmesinin sonrasında kongreye gidilmesi beklenirken yaşanan bu gelişme ise şaşkınlık yarattı.

Düzcespor Kongresi’nde,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Eski Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Leblebici alacaklarından feragat etti
Düzcespor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici görevini yeni başkan Sağlam’a devretmesinin ardından yaptığı konuşmasında Düzcespor Kulübü’nün kendisine olan tüm borçlarından feragat ettiğini açıkladı.



Yeni başkandan altyapıyı güçlendirme sözü
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Kulübü yeni Başkanı Özgür Sağlam, Düzcespor’un gelişmesi için altyapıya önem vereceklerine dikkat çekerek Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Düzcespor Kulübü yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:



Haber: Ö.YILMAZ