Düzce bugün art arda meydana gelen ve aynı aracın karıştığı çok ilginç bir kazalar zincirine sahne oldu. Yarım saat içerisinde 2 kez kaza yapan otomobilin sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

BAĞLANTI YOLUNDA TOPRAK ZEMİNE SAPLANDI
İlk olarak Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu’nda kullandığı otomobil yoldan çıkarak toprak zemine saplanan sürücü araç içinde sızıp kaldı. Ambulans ve itfaiyenin siren sesleriyle uyanan sürücü önce aracından inerek etrafına bakındı, ardından hiçbir şey olmamış gibi tekrar otomobile bindi. Aracını çalıştıran sürücü, bulunduğu yerden çıkarak ekiplerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti. Otomobilin önü hasarlı olmasına karşılık sürücünün hızlı bir şekilde bölgeden uzaklaşması nedeniyle ihbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri geri dönüş yaptı.

BEYCİLER’DE AĞACA ÇARPTI
Bu kazanın üzerinden henüz yarım saat geçmişken bir kaza ihbarı da Beyciler Mahallesi’nden geldi. Polislerden önce bölgeye ulaşan haber ekibimiz yine aynı araç ve sürücü ile karşılaştı.

Bu kez 1. Cadde üzerinde yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil, polis ekipleri bölgeye ulaşmadan yine hızla kaza yaptığı yerden çıkarak bölgeden uzaklaştı. Ancak aracın direksiyon koltuğunda farklı bir kişinin görüntülenmesi, 2. kazadan sonra sürücünün bir tanıdığını çağırdığı ve otomobili ona kullandırdığı ihtimalini akıllara getirdi. Kaza haberini alarak verilen adrese gelen polis ekipleri art arda kaza yapan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.