Düzce'nin Körpeşler Mahallesi sakinlerine korkulu anlar yaşatan olay! Girdiği bunalım sonucu önce evinde etrafa ateş açan sonrasında intihara kalkışan 31 yaşındaki Fuat S., yaralı halde sokağa çıkıp mahalleliye dehşeti yaşattı.



Başından kanlar aktığı halde elindeki silahı bırakmayan ve etrafa saldırgan tavırlar sergileyen genç adam için bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından aldığı kurşun yarası nedeniyle yüzü ve kıyafetleri kanlar içerisinde kalan Fuat S. kendisine yaklaşmaya çalışanlara silah doğrultarak, uzaklaştırmaya çalıştı.



Mahalle sakinlerinin korkudan pencereye bile çıkamadığı olayda, polis uzun süre öfkeli adamı sakinleştirmeye çalıştı. Elindeki silahı bırakması için polisin uzun süre dile döktüğü Fuat S., güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı.



Kimi zaman silahı başına kimi zaman ise çevredeki polis ve vatandaşlara doğru çeviren adam, kendisini ikna etmeye çalışan polislere, "Ben motosikletle Aydınpınar Caddesi'ne götürün, o şartla silahı belime koyarım" dedi.



Bunun üzerine polisler adamın teklifini kabul etti. Yanına motosikleti getiren polisin üzerindeki biber gazı ve kelepçeyi fark edip "Onları üzerinden çıkart" diyen Fuat S., isteği yerine getirilince silahı beline koyup motosiklete binmek üzere hamle yaptı.



Bu fırsatı kaçırmayan polisler hızla adama kelepçe takarak, etkisiz hale getirdi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polisin üstün çabası ve aldığı geniş güvenlik önlemi sayesinde olay sırasında kimse zarar görmedi.



Ambulansla hastaneye kaldırılan adam, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülecek.










































6