Düzce'de arkasında 'Hero' (Kahraman) yazan yolcu minibüsü polisi alarma geçirdi. Edinilen bilgilere göre; Gölyaka-Düzce arasında sefer yapan bir minibüs ile ilgili gelen ihbar üzerine emniyet ekipleri soluğu Kiremitocağı Mahallesi'nde bulunan garaj aldı.

Aracına 'Hero' yazdığı iddia edilen sürücü polisleri karşısına görünce şaşkınlık yaşadı. Minibüsünde bir motosiklet firmasına ait afişin olduğunu belirten sürücü, söz konusu yazının da o reklama ait olduğunu söyledi. Arka kısmından söktüğü reklamın yazısının üstte kaldığını ifade eden sürücü, polislere minibüsün yan kısımlarını göstererek yazının afişe ait olduğunu anlatmaya çalıştı. Sürücünün GBT (Genel Bilgi Taraması) sorgusunda bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenilirken, Güvenlik Şube ve TEM ekipleri aracı detaylı bir incelemeye aldı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast davasında bir sanık, İngilizce'de kahraman anlamına gelen 'Hero' yazılı tişört giymişti. FETÖ üyelerinin giydiği "Hero" tişörtü sonrası bir çok kentte emniyete ihbarlar gelmişti.

Haber: C. ÜSTÜNER