Camikebir Mahallesi Şen Sokak'ta meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Tek yön iken İl Trafik Komisyonu kararıyla gidiş-geliş olarak dubalarla ikiye bölünen sokakta bir kaza daha meydana geldi. Geçtiğimiz ay motosiklet sürücüsünün yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın yaşandığı noktada meydana gelen son çarpışma da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İşyerinin güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği kaza anında Şen Sokak'ta ilerlerken yan yola dönüş yapmak isteyen beyaz araca ters yönden gelen siyah otomobilin yandan çarptığı görülüyor. Karşı yönden araç gelmemesi nedeniyle sokağa girmek için hızlı bir dönüş yapan bu esnada tersten gelen otomobili fark eden sürücü, bir an için duraksadı ancak çarpışmadan kurtulamadı. Neyse ki kaza maddi hasarla atlatıldı.

Kazaların önüne geçmek ve trafiğe düzen getirmek amacıyla yapılan değişiklik doğrultusunda artık çift yön olarak hizmet veren Valilik yanındaki yolda kural ihlallerine bağlı olarak son dönemde artan kazalar, dikkat çekiyor.