Hırsızlık suçundan Çilimli T Tipi Açık cezaevinde cezasını çeken hükümlü, izinli olarak çıktığı cezaevine tekrar dönmediği gibi yine hırsızlık yaptı.   Bir marketten cep telefonu ve sucuk çalan hırsızın o anları güvenlik kameralarına takıldı.

Olay geçtiğimiz pazartesi günü Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi üzerinde meydana geldi. Saat 14.30 sıralarında cadde üzerinde bulunan bir marketten cep telefonu ve sucuk çalındı. Market sahiplerinin durumu fark etmesi üzerine hemen emniyet ekiplerine haber verildi. Marketin güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, şahsın daha önce de hırsızlık suçuna karışan Ş.G olduğunu  tespit etti.

Gündüz marketten sucuk ve cep telefonu çalan şahıs aynı akşam Kültür Mahallesi İstanbul caddesi üzerindeki bir markete ticari taksi ile geldi. Gündüz bir marketten çaldığı sucukları poşet içine koyarak takside bırakan Ş.G, bu kez girdiği marketin süt reyonundan tereyağı aldı. Parasını ödemeden marketten çıkan Ş.G., taksicinin yanına giderek oyalamaya çalıştı.  Bu esnada çaldığı yaklaşık 20 TL değerindeki  1 kilogram tereyağını yere düşüren  Ş.G, olay yerinden geçen belediye otobüse binerek kaçtı.  Ş.G çaldığı sucukları da takside unuttu.   Ticari taksi sürücüsünün ifadesini alan emniyet ekipleri, Ş.G.’yi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Daha öncede hırsızlık suçlarından sabıkalı Ş.G. isimli şahıs marketlerden çaldığı sucuk, kaşar peyniri gibi gıdalar ile yakalanmış çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Haber;İ.KELEŞ