Son zamanlarda ülke genelinde gençlerin uyuşturucu madde kullanımında artış gözlenirken Düzce’de de gençlerin uyuşturucu madde kullanımında artış var. Son uyuşturucu madde kullanım haberi de merkeze bağlı Gündolaması Köyü’nden geldi.



Olay, merkeze bağlı Gündolaması Köyü merasında meydana geldi. İddiaya göre isimlerinin C. F, M.Ç ve K.K olduğu öğrenilen şahıslar, Gündolaması Köyü merasına araçla geldiler. Araçta uyuşturucu madde alan şahıslar, maddenin de etkisiyle kendilerinden geçtiler.  



Kendi aralarında kavga eden şahıslar M.Ç’nin bayılması sonucu panik yaşayarak 112 Çağrı Merkezine haber verdiler.  Haberi alan çağrı merkezi ekipleri, olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerini sevk etti.  Olay yerine gelen ekipleri gören şahıslar, kendilerine geldiler.
Jandarmanın yapmış olduğu incelemeler sonucu olay yerinde bulunan aracın bir otobüsten akü çalma suçuna karıştığı öğrenildi. Aracın hırsızlıktan arandığı ve gün içerisinde aracı yakalamak için çalışma yapıldığı öğrenildi. Öte yandan yapılan incelemede araçta uyuşturucu madde çıktı.



Şahıslar ifadesi ve işlemleri yapılmak üzere Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Haber: M. SİNE