Düzce Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen kutlama programı çerçevesinde gündüz Düzce Üniversitesi ve gece Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası Anma Programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve daire müdürleri katıldı.


Düzce Hafız Hasan Kuran Kursu talebelerinden Serhat Bozkurt’un Kur’an-Kerim tilaveti ile başlayan anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Spor Şube Müdürü Gülay Ercan yaptı. Kutlu Doğum Haftası programının açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Gülay Ercan, Hazreti Muhammed’in hayatını ve insanlığa verdiği mesajlara vurgu yaparak, dinde samimiyet konusuna dikkat çekti.


Peygamber Efendimiz (SAV) doğumu olarak kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde daha sonra Mücahit Yüksel ve Nurgüzel Böcekçioğlu slaytlar eşliğinde şiirler okudu. Programda daha sonra Gençlik Merkezi Ney grubu kaside ve ilahilerle gösterim sona erdi. Katılımcılar gözyaşlarını tutamadılar.

 

 

Haber;B.Atağ