Öncü Haber ekibine Ayakkabıcılar Çarşı’nda çirkin saldırı! Kurban Bayramı alışverişi yapan vatandaşlar ile röportaj yapmak isteyen haber ekibimizi çarşıya sokmayan kendini bilmez birkaç esnaf, tehditler savurarak Öncü Haber muhabiri ve kameramanına saldırdı.

Çarşıda iğne atsan yere düşmez kalabalığı çektirmek istemeyen esnaflar, uzun süre Öncü Haber ekibine zorluk çıkararak pasaja sokmadı.

Her bayram arifesi olduğu gibi ayakkabı alışverişi için çarşıya gelen vatandaşların görüşlerini almak isteyen ekibimize ‘İçerisi çok kalabalık’ diyerek bu durumun kameralara yansımasına karşı çıkan kendini bilmez bir grup esnaf, kameramanımızın görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Öncü Haber ekibinin üzerine yürüyen ve tehditler savuran hadsizler, “Çarşıya giremezsiniz, çekecekseniz yukarıdan çekin” diyerek kamuya açık bir alanı özel mülk gibi kullanmaya kalktı. Bu duruma karşı çıkan ekibimize fiziki müdahalede bulunmaktan çekinmeyen göz dönmüş bir grup esnaf, sadece bayram alışverişini çekmek istediklerini anlatmaya çalışan muhabir ve kameramanı duymazdan geldi.

Koronavirüs kurallarını hiçe sayan ve bu yüzden görüntü alınmasını istemeyen esnafların öfkesi giderek arttı.

Sözlü ve fiziksel saldırı ile karşı karşıya kalan Öncü ekibi, daha fazla tatsızlık yaşanmaması için bölgeden ayrılırken, Düzce esnafına yakışmayan tavırlar sergileyen bu kişiler hiçbir şey olmamış mübarek arife gününde satışa devam etti.

Yardımlaşma ve dayanışmanın daha öne çıktığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve huzurun temenni edildiği bayrama bir gün kala yaşanan bu çirkin olayın takdirini, görüntülerle siz değerli izleyicilerimize bırakıyoruz.