Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni birbirine katan kavga! Olay, dün gece hastanenin yoğun bakım servisi önünde patlak verdi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: “Yoğun bakım servisi önünde bekleyen hasta yakınlarından biri cep telefonunu şarj etmek için hastanenin kulladığı USB çıkışına taktı. Bunu gören güvenlik görevlisi Faruk Y., sistemin olumsuz etkilenebileceği gerekçesi ile telefonun prize takılmasını istedi. Taraflar arasında şarj nedeniyle başlayan tartışma bir anda arbedeye dönüştü. Bu sırada içerisinde kaynar su bulunan ısıtıcıyı gözüne kestiren bir hasta yakını, eline geçirdiği  ısıtıcıdaki suyu güvenlik görevlisinin başından aşağıya dökerek adeta haşladı.



Sıcak suyla acılar içerisinde yerde kalan güvenlik görevlisi Faruk Y.’yi darp eden öfkeli hasta yakınları, güçlükle sakinleştirildi. Hastaneyi ayağa kaldıran büyük kavgaya ilk olarak hastane polisi müdahale etti. Bu sırada bir trafik kazası nedeniyle hastaneye gelen trafik ekipleri olaydan haberdar olur olmaz soluğu arbede yerinde aldı.”
 



Hastanede bulunan hasta ve hasta yakınlarına panik yaşatan ve polis müdahalesiyle sona eren olayın ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Sıcak su dökülmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde yanık oluşan güvenlik görevlisi Faruk Y. tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Haber: C. ÜSTÜNER

Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8