Düzce’de son günlerde artan otomobil hırsızlığı olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son günlerde Düzce’de sıkça meydana gelen otomobil hırsızlığı olayları nedeniyle Düzce Emniyeti’nde kurulan özel ekibin yakalanmaları için dört koldan yürüttüğü araştırma sonucunda gözaltına alınan 3 hırsızlık şüphelisi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilmişti.

Otomobil hırsızlığı ve birçok hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülerek hakim karşısına çıkartılan şüphelilerden E.H. ve Ö.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşı 18 yaşından küçük olan M.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başta otomobil hırsızlığı olmak üzere pek çok hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen E.H., Ö.Ö., ve yaşı 18’den küçük olan M.H.’ye yönelik operasyon düğmesine basan özel ekip, dün sabah saatlerinde şahısları Ağa Mahallesi’ndeki evlerinde yakalamıştı.

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise birçok çalıntı malzeme ele geçirilmiş, ayrıca çalınan bir otomobilin başka bir renge boyanarak kullanıldığı tespit edilmişti.

Diğer yandan aynı kişilerin geçtiğimiz hafta Çay Mahallesi’ndeki bir büfede hırsızlık olayına da karıştıkları ortaya çıktı.