Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Düzce genelinde uyuşturucu suçlarına yönelik olarak yapılan çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor .  İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 7 Aralık Cumartesi günü iki ayrı operasyon yapıldığı bilgisi verildi.

7 Aralık Cumartesi günü yapılan birinci operasyonda ,  Düzce üzerinden uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şüpheli iki şahıs düzenlenen operasyon neticesinde TEM Otoyolu üzerinde yakalandığı açıklandı. Şahısların kullanımında bulunan araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda 10 gram Metamfetamin, bir miktar esrar maddesi ve hassas terazi ele geçirilerek, şüpheli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem yapıldığı bilgisi verildi.
 



Düzenlenen ikinci operasyonda, cumartesi günü Düzce merkeze bağlı Burhaniye Mahallesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde şüpheli 2 şahıs yakalanmış, şahısların üzerlerinde ve aracında yapılan aramalarda 95 adet Ecstasy hap ve 4,6 gram gelen Metamfetamin maddesi ele geçirildiği belirtildi.
 



Şüpheli 2 şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Son olarak tutuklanan şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen şüpheli bir şahıs hakkında ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı açıklandı.