Düzce’de bir intihar girişimi vakası daha yaşandı. Üzücü olayın perde arkasında ise 44 yaşında bir kadının çektiği ekonomik sıkıntılar çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Kalıcı Konutlar 12. Bölge’de yaşayan H. K. yüksek dozda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Kendisine ulaşamayan komşularının durumundan endişe ederek eve girmesi ile talihsiz kadın H. K.'yi, koltukta baygın halde bulundu. Komşularının haber vermesi ile hemen bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri intihara kalkışan H. K. ambulansla Üniversite Hastanesi’ne kaldırdı. Yoğun bakıma alınan H. K.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

“Babanıza iyi bakın”
Evli ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen H. K.'nin komşusu olayın ardından ailenin yaşadığı trajik durumu şu sözlerle anlattı:

“Maddi sıkıntıları vardı, işyerlerindeki paralarını alamıyorlardı, işten de yeni çıkartıldılar. Hasta bakıyorlardı. Geride ‘Ailemi seviyorum. Çocuklarım babanıza iyi bakın. Kardeşim Müşerref çocuklarım sana emanet.’ yazılı bir not bırakmış. Çocuklarının fotoğraflarını da yanına almış elinde tutuyordu. 112’yi de ben aradım.”