Sabah saatlerinde tem otoyolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Dün akşam D-655 karayolu Konuralp mevkiinde iki otomobilin karıştığı kazada ise şans eseri yaralanan olmadı.

Yoldan çıktı ağaca çarptı
Tem otoyolundaki kaza Küçük Melen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Metin Mercan idaresindeki otomobil, Küçük Melen mevkiine geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabilen otomobilin sürücüsü yaralandı. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla hastaneye sevk edilirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Savrularak duvara çarptı
Bir kaza haberi de akşam saatlerinde Konuralp Mahallesi mevkiinden geldi. Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan başka bir otomobille çarpıştı. Yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan araç yol kenarında bulunan duvara çarptı. Araçların büyük hasar aldığı trafik kazasında şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı.