Körpeşler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde oturan Hüseyin Aydınlı isimli bir vatandaş, 3 katlı evin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İddiaya göre karısından ayrı olduğu öğrenilen ve evinin soyulduğunu öne süren Hüseyin Aydınlı, çatıdaki kiremitleri etrafa savurmaya başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı bulunduğu yerden indirmeye çalıştı. Fakat polisin bu çabası sonuç vermedi. Olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri de sevk edildi.

Polisin yaklaşık 3 saatlik ikna çabasının ardından Hüseyin Aydınlı inmeyi kabul etti. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken meraklı kalabalık da olan biteni film gibi izledi. “Köydekiler gelmeden inmem” diyen Hüseyin Aydınlı, kendini indirmeye çalışan polislere de kiremit fırlattı.

Çatıda bir ara kendisini yakalayan polise de kiremit atan Hüseyin Aydınlı, bir süre sonra sakinleşti. Polis memurunun ikna çabaları bir süre sonra işe yaradı ve Hüseyin Aydınlı inmeyi kabul etti.

Daha sonra çatıdan indirilen Hüseyin Aydınlı polis aracına bindirilerek emniyete getirildi. Olayı izleyen kalabalık da Hüseyin Aydınlı’nın indirilmesinin ardından dağıldı.

Haber; R. BAL