Düzce güne feci bir kazayla uyandı. D-100 Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü, çoğu fabrika işçisi olmak üzere 12 kişi hastanelik oldu.



Edinilen bilgilere göre Ali Ç. idaresindeki işçi taşıyan minibüs Doğanlı mevkiine geldiği sırada o esnada kavşaktan dönerek yanan kırmızı ışıkta bekleyen Ömür Öztürk idaresindeki otomobile hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle önüne kattığı aracı metrelerce sürükleyip savuran minibüs sonrasında yol kenarında faaliyet gösteren bir çorbacıya girdi. Büyük bir gürültüyle dükkana dalan minibüsteki 11 kişi ile otomobildeki sürücü ve yolcu yaralandı.


Otomobil sürücüsü hayatını kaybetti
Kazayı gören çevredekiler hemen yardıma koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, kaza kırım ve trafik ekibi yönlendirildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrası çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazanın sabahın erken saatlerinde yaşanması nedeniyle minibüsün esnaf lokantasına çarparak durabildiği anlarda dükkan içerisinde kimsenin bulunmaması daha büyük bir facianın önüne geçmiş oldu. Kazada ağır yaralanan 40 yaşındaki otomobil sürücüsü Ömür Öztürk, tedavi edilmek üzere kaldırıldığı hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi. İşyerinin girişini yerle bir eden ve D-100'de adeta can pazarı yaşatan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kaza anı güvenlik kamerasında
Öte yandan feci kaza, D-100 Karayolu kenarındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kavşaktan karayolunun Ankara-İstanbul istikametine dönüş yapan Ömür Öztürk idaresindeki otomobil, kırmızı ışığın yanmasıyla yavaşlayıp duruyor. Bu esnada aynı istikametten hızla gelen işçileri taşıyan minibüs şiddetli şekilde otomobile çarpıp sürüklüyor.









Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ