Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kaynaşlı ilçesinde 3 farklı adreste düzenlenen eş zamanlı operasyonla piyasaya sahte para sürdüğü öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri görüntü almaya çalışan ekibimize tehditler savurdu.

3 adrese eş zamanlı baskın…
Edinilen bilgilere göre sahte para ile bir marketten alışveriş yaptıkları tespit edilen şüphelinin peşine düşen jandarma ekipleri, yaklaşık bir aydır süren teknik ve fiziki takibin ardından bu sabaha karşı harekete geçti. Kaynaşlı merkez, Üçköprü Köyü ve Doğanlı Köyü olmak üzere 3 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kaynak İstanbul…
İstanbul’dan sahte paraları temin ettikleri öne sürülen şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde ve kurusıkı tabanca da ele geçirildi. 5 şüpheli jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu nasıl özgüven?
Şahısların adliyeye sevki sırasında şüphelilerden biri görüntü almaya çalışan ekibimize “yarım saat sonra çıkacağım seni yakalarım” şeklinde tehditler savurdu. Şüphelilerde ki, “yarım saat sonra çıkacağım” özgüveni ise şaşırttı.