Uyuşturucu satıcılarına, hırsızlara ve işlenene birçok suça geçit vermeyen Düzce Jandarmasından önemli bir operasyona daha imza attı. Bu kez hedefine hırsızları alan jandarma yakaladığı 5 kişiyi hapse tıktı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde hırsız kapanı ve Konuralp Jandarma Karakol Komutanlığı unsurları Düzce’de gerçekleşen bir hırsızlık olayını aydınlatmaya yönelik koordineli ve titiz bir çalışma başlattı. Ekiplerin hırsızlık olayını yaptığını tespit ettiği E.Ö., M.T., A.E., B.T. ve E.Ş. isimli şüphelileri takibe almasının ardından eş zamanlı operasyon düzenledi.

Yapılan çalışmalarda akü, kablo ve mazot hırsızlığı suçlarından Düzce’de 8, Akçakoca’da 3, Ereğli’de 3, Alaplı’da 2, Bolu’da 3 suçtan olmak üzere toplamda 19 ayrı suça  karışmış 5 kişiyi kıskıvrak yakaladı.



Şahısların sorgularından suçların farklı zamanlarda ve farklı araçlarla işlendiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüpheliler geçtiğimiz 8 Mart Cuma günü adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan yapılan açıklamada, “Düzce İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın can, mal, huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla, tüm personeli ile fedakarlık ve feragat örneği göstererek suç ve suçlulukla mücadelede azim ve kararlığındadır” denildi.

 
Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ