Düzce İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik ve Jandarma Asayiş Timleri, Kurban Bayramı’nın başlangıcında olduğu gibi bitiminde de vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahatlerini sağlamaları için görev başında denetimi ile bilgilendirme faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.


 
Bugün Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı Gişeleri mevkiinde yapılan uygulamada, sürücüler, yorgun ve uykusuz araç kullanmama, hız limitlerine uyma ve İçişleri Bakanlığı’nın “Senin de kemerin ses getirsin” kampanyası kapsamında emniyet kemeri kullanma konusunda uyarıldı. Kurallara uymayan sürücülere ise cezai işlem uygulandı. Uygulamaya dahil olan sürücülere kolonya ve şeker ikram edildi.


 
Drone destekli yürütülen çalışmada trafikte nelere dikkat edilmesi ve can güvenliğinin nasıl sağlanması hususunda sürücüler uyarıldı.

 

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kurban Bayramı süresince yapılan trafik denetimlerinde 7628 aracın kontrol edildiği, 143 araca 69.391 tl para cezası kesildiği bildirildi.



HABER: M.KADAŞ
GÖTÜNTÜ: T.AKARSU