Düzce'de halkın huzur ve güvenliği için güvenlik güçleri eliyle uygulama ve denetimler artarak devam ediyor. Bu kez Beyköy'de gece saatlerinde başlayıp sabahın ilk saatlerine kadar süren bir uygulama gerçekleştirildi.

"Hırsız Kapanı-4" uygulaması Düzce İl Merkez Jandarma Komutanlığı'na bağlı Beyköy Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında 23 Şubat'ı 24 Şubat'a bağlayan gece 01:00 ile 04:00 saatleri arasında yapıldı. Uygulama kapsamında çok sayıda jandarma ekibi belirlenen kontrol noktalarında kişi ve araçlara yönelik sorgulama yaptı.



204 şahıs ve 131 araç sorgulandığı "Hırsız Kapanı-4" uygulamasında 3 şahıs yakalanırken, yapılan arama sonucunda, 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 25 adet 9 mm fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği ve 8 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca trafik ekiplerince yapılan kontrol ve denetim neticesinde alkollü şekilde araç kullandığı tespit edilen 1 şahsa Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçundan işlem yapıldı. Ayrıca 9 araç ve 2 şahıs trafikten men edilirken, toplam 8 bin 206 TL idari para cezası uygulandı.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ