Düzce İl Jandarma Komutanlığı suç ve suçlularla mücadelede kararlı! Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesindeki ekipler belirsiz gün ve saatlerde gece gündüz ayırt etmeden beklenmedik noktalarda uygulama ve denetimlerine devam ediyor.



Geçtiğimiz hafta jandarma ekiplerince düzenlenen etkin faaliyetler kapsamında yapılan uygulamalarda 263 araç kontrol edildi. Bu araçlardan 27’sine cezai işlem uygulanırken 11 araç trafikten men edildi. Araçlara toplam 26 bin 609 TL para cezası kesildi. 7 sürücü ise alkollü araç kullanımı nedeniyle geçici süreyle ehliyetlerini jandarmaya kaptırdı.



Yapılan denetimlerde ayrıca 515 şahsa yönelik olarak Genel Bilgi Taraması  (GBT) sorgusu yapıldı. Sorgulamalarda çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 9 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 6’sına adli-idari yaptırım uygulanırken 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Tutuklanan şahısların silahlı gasp, silahlı tehdit ve hırsızlık suçundan arandıkları ve 1’inin aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.



Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada bu tarz uygulamaların devamlı yapılacağı ve uygulamalardan rahatsız olanlara “Rahatsızlık vermeye devam edileceği” bildirildi.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ