Olay, dün gece saat 01.40 sıralarında Beyciler Mahallesi 1698. Cadde üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde park halindeki bir kamyonun deposundan mazot çalan iki şüpheli suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri caddede park halinde bulunan kamyondan mazot çalan şahısları devriye atarken fark etti. Bölgeye giderek inceleme başlatan Asayiş ekipleri, arka plakası olmayan bir otomobili bagajı açık olduğunu fark ederek durdurdu. Bagajı açık halde durdurulan otomobilin arka bölümünde mavi renkli bidonlar bulundu. Şahıslar araçtan indirilerek yakalandı.  

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmada mazotun çalındığı kamyonun depo kısmında 5 adet mavi renkli bidon ve bidon üzerinde mazot çekmeye yarayan pompa bulundu. Bidonlardan 4 adetinin mazot ile doldurulduğu bir adetinin ise boş olduğu belirlendi.



Hırsızlık olayıyla ilgili 32 yaşındaki S.G. ile 39 yaşındaki M.D. iki şüpheli gözaltına alınarak sağlık kontrolünün ardından karakola götürüldü. Gözaltına alınan şahıslardan M.D.’nin 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasından dolayı hakkında arama kararı olduğu belirlendi. 

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şühelilerden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.