Düzce’de halkın huzur ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor. Suç ve suçluya geçit vermemek için yapılan ani denetimlerle kurallara uymayan ve aranan şahıslar tek tek güvenlik güçlerinin radarına yakalanıyor. Son olarak 16 Mart Cumartesi gecesi saat 23:50 ile 02:15 saatleri arasında Kalıcı Konutlar Bölgesi’ndeki umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Narkotik ve Çevik Kuvvet ekiplerinin katılımıyla yapılan uygulamada bir gazinoda ele geçirilen silahların türü şaşırttı. Ayrıca aranan cezaevi firarisi ile hacizli bir araç da ele geçirildi. 



Uygulama sonucunda, 1 adet el dipçikli pompalı tüfek ve 4 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 24 adet kurusıkı tabanca fişeği, bulundurma ruhsatları olan 98 adet 9mm tabanca fişeği, 51 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 25 adet 45 calibre tabanca fişeği, 1 hacizli yakalamalı araç bağlanarak yediemin oto parka gönderildi. Ayrıca kişi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 20 yıl hapis cezası bulunan U.K isimli cezaevi firarisi de yakalandı.



Umuma açık yerlerde bulundurulması yasak olan pompalı tüfek ve kurusıkı tabanca ve mermilerle ilgili idari ceza işlemi yapıldı.

Haber: C.ÜSTÜNER