Düzce'de bir tartışma daha kanlı kavgaya dönüştü. Olay, dün akşam saatlerinde bağlantı yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonu girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Kalıcı Konutlar istikametinde kamyoneti ile ilerleyen İ.Ö. ile ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü iddiaya göre; yolda "sinyal verme" tartışması yaşadı. Bunun üzerine iki sürücü akaryakıt istasyonu girişinde peş peşe durdu. Araçlarından inerek tartışmaya başlayan sürücüler bir anda tekme-tokat kavgaya tutuştu. Taraflar arasında kovalamaca yaşanan kavgada, kamyonet sürücüsü İ.Ö. yüzünden aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Kavgayı gören istasyon çalışanları iki sürücüyü ayırmak istese de başarılı olamadı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından elinde bıçak olan otomobil sürücüsü aracına binip hızla olay yerinden uzaklaştı. O anlar akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından bıçakla yaralanan sürücü İ.Ö. hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Haber: C. ÜSTÜNER