Kuyumcuzade Bulvarı'nda öğle saatlerinde daha önce birçok kazanın yaşandığı kontrolsüz kavşakta yine bir kaza meydana geldi. İddiaya göre; Ayhan A. idaresindeki otomobil, Tuğba G. idaresindeki otomobile yol vermek isterken çarpıştı. Kazada Ayhan A. İdaresindeki otomobilde bulunan Murat A. Yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Işık olmadığı için her sürücünün yol üstünlüğü kendinde görmesi Kuyumcuzade bulvarındaki kavşağı kara nokta haline getirdi.

 

 

Sanayi giriş-çıkış dolayısı ile yoğunluğun olduğu akaryakıt istasyonu önündeki kavşakta trafik ışıkları olmadığı için kazalarla sonuçlanıyor… Zaman zaman yaşanan yoğunluktan trafik tıkanma noktasına gelirken sık sık maddi hasarlı veya yaralamalı trafik kazaları yaşanması vatandaşın tepkilerine neden oluyor.

 

 

Yaşanan son kazanın ardından yine çevredeki vatandaşlar tarafından benzer tepkiler geldi… Vatandaşlardan biri, “Seçim çalışmaları yapacaklarına buraya ışık koysunlar. Milletin can güvenliği yok… Bir zahmet ışık koysun!”dedi. 


Haber: S. KAŞKIR