Bolu'da, bıçaklanarak öldürülen otobüs ve nakliye şirketleri bulunan işadamı Naci Keskin cinayetinin şüphelisi olarak, bir süre önce işten çıkardığı 23 yaşındaki Hakan Yılmaz gözaltına alındı.
Naci Keskin geçen Cumartesi günü sabahı Çıkınlar Mahallesi Seyis Yusuf Sokak'taki evinin önünde ölü bulunmuştu. Naci Keskin'in bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedinin evinin önüne bırakıldığı belirlenirken, vücudunda 62 bıçak darbesi tespit edildi. Bolu Emniyet Müdürlüğü cinayeti aydınlatmak için özel bir ekip kurarak, mobese ve telefon kayıtlarını inceleyip, çevrede deliller topladı.
Polis, Naci Keskin'in Karacaağaç Köyü'nde bulunan TIR ve otobüs parkında yıkamacı olarak çalışan ve bir süre önce işten çıkarılan Hakan Yılmaz'ı yaşadığı Sümer Mahallesi'nde gözaltına aldı. Hakan Yılmaz'ın ifadesi doğrultusunda Naci Keskin'in kaybolan 14 BM 014 plakalı cipi Bolu'ya bağlı Avdan Köyü'nde ormanlık alanda bulundu. Cip, Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek delil toplandı. Hakan Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra bu sabah saatlerinde 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Hakan Yılmaz adliyeye çıkarılırken üzerine polis yeleği ve şapkası giydirildi.
Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Hakan Yılmaz'ın işten çıkarılması nedeniyle Naci Keskin'i öldürdüğü iddia edildi.

Haber: H. İŞCAN