Mehmet Akif Caddesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı ilk kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgiye göre; Mehmet Akif Caddesi üzerinde D-100 karayolu istikametine gitmekte olan Hasan B. İdaresindeki otomobil ile Namık Kemal Sokak üzerinden Kuyumcuzade Bulvarı’na seyreden Cavit B. İdaresindeki motosiklet çarpıştı.


Çarpışmanın etkisi ile yaklaşık 50 metre savrulan motosiklet sürücüsü Cavit B. yaralanırken kazayı görenler hemen emniyet ekipleri ile sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan ekipler yaralı motosiklet sürücüsünü hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı.


Kazaya karıştı, ardına bakmadı

Aynı dakikalarda bir kaza haberi de D-100 karayolu Gölyaka sapağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; D-100 karayolu üzerinde İstanbul istikametine gitmekte olan Erhan G. İdaresindeki motosiklete yine aynı istikamette seyreden minibüs yandan çarparak kazaya neden oldu.



Kontrolden çıkan motosiklet devrilince sürücü Erhan G. ve arkasında yolcu olarak bulunan Fedai G. yaralandı.


Kazaya sebebiyet veren minibüs ise arkasına bakmadan yoluna devam etti. Kaza sonrası vatandaşların yardımı ile yoldaki yaralılar yol kenarına alınarak sağlık ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi. Ekipler yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kuzey Çevre Yolunda kaza

Kuzey Çevre Yolu yan yolda ise ehliyetsiz sürücünün karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kuzey Çevre Yolunda kontrolsüz bir şekilde kavşağa giren Enes Yusuf Y. İdaresindeki ticari araç ile Kemal Ç. İdaresindeki otomobil çarpıştı.



Çarpışmanın etkisi ile ticari araç sürücü Enes Yusuf Y. yaralandı. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Haber:İ.KELEŞ