Dün, Bolu Dağı Heyelan mevkileri Düzce istikametinde meydana gelen motosiklet kazasında yaralanan Bünyamin K. isimli sürücü, kaza sonrasında motosikletçilerin paylaşım yaptığı forum sitesinde tavsiyelerde bulundu. Motosiklet sürücüsü, yaptığı paylaşımda süratli gittiğini itiraf ederken, motosiklet ekipmanlarının kullanmanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Hızlıydım Gereğinden Baya Fazla Hızlı!

Motosiklet sürücüsü Bünyamin K., “hızlıydım gereğinden baya fazla hızlı! Her virajı yata yata döndüm en son sola doğru tatlı bir viraj duruyor ancak önümde beyaz bir araba vardı arabayı solladım ve sol şeritteyken yaklaşık 120 km hızla sola doğru dönen viraja yattım. Ancak viraj bir anda öyle kesinleşti ki kitlendim kaldım. “içimden baktığın yere gidersin virajın çıkışına bak” diyorum ama nafile virajın dışı görünmüyor bariyerler var sadece. Dönmeyeceğini anlayınca arka frene bastım. motor kaydı ve hızım biraz düştü ama motor beni üzerinden attı. Bariyerlere dokunmadan havada 4-5 takla atarak sağ tarafa yani uçurum olan kenara doğru yuvarlandım. takla atmaya devam ettim.” Diyerek kaza anını anlattı.

Bana Bir Şey Olmaz Demeyin!

Ayağı iki yerinden kırılan motosiklet sürücüsü, alçılı ayağının fotoğrafını paylaşarak diğer sürücülere “Arkadaşlar, mucize bariyerlere vurmadan motorun beni üzerinden yumuşak zemine atması. Sonra full ekipman, eğer dizlik olmasa dizlerim paramparça. kask olmasa kafamın arka kısmında yarık, korumalı mont sırt koruma olduğu halde vücudumun her yeri morarmış ve ezik durumda. Doktor da polis de oradan böyle kurtulabilmen inanılacak gibi değil dediler. Abilerim kardeşlerim her şeyin sebebi HIZ HIZ HIZ! bana bir şey olmaz demeyin ” diyerek kask ve dizlik takmanın hayat kurtardığını anlattı.

HABER;S.C.AKYÜZ