Düzce'de bir eve girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kişi, düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı.
7 Aralık’ta meydana gelen olayda, Çavuşlar Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutlarındaki bir apartmanda meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntüde apartmanın önüne gelen bir otomobil içerisinden P.B. isimli bir kadın ile F.C. isimli bir erkek inerek hızlı adımlarla apartmana giriyor. Kısa süre sonra erkek şüphelinin kucağında televizyonla dışarı çıktığı görülüyor. Kadın şüpheli etrafı kolaçan ederek araca yöneliyor. Çevrede kimsenin olmadığından emin olan 2 şüpheli daireden aldıkları bir adet televizyon, 2 adet tabletle birlikte hızla bölgeden uzaklaşıyor.





Görüntüleri inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini belirledi. Polis, soruşturma kapsamında iki şüpheliyi yakalayarak emniyete getirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin buradaki işlemleri sürüyor.