Düzce'de son dönemde sık yaşanan intihara teşebbüs olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres merkeze bağlı Yeni Mahalle oldu.



Bugün öğle saatlerinde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti: "Yeni Mahalle Tepe Sokak'ta bulunan bir apartmanın 2. katında ikamet eden M.Ö. isimli genç adam, çok sayıda ilaç yutarak intihar girişiminde bulundu. Bir süre sonra rahatsızlanan genç adam, 112 Çağrı Merkezi'ni arayarak, "İlaç içtim, beni kurtarın!" diyerek telefonu kapattı. Adres bilgisi vermeyen M.Ö.'nün yerini öğrenmek isteyen 112 çalışanı arayan numaraya geri dönüş yaptı ancak cevap veren olmadı. Bunun üzerine hızla cep telefonu sinyali üzerinden yer tespiti yapıldı ve ekiplere haber verildi.


 

Kısa sürede olayın yaşandığı adrese ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri, zile basmalarına karşılık açan olmayınca kapıyı kırma kararı aldı. Adeta zamanla yarışılan olayda, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kapı kırıldı. İçeri giren sağlık ekipleri, intihara kalkışan M.Ö.'yü hareketsiz şekilde yatarken buldu. Hızla olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç adam, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acili'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu."



 

Evli ve 2 çocuk babası olan M.Ö.'nün neden intihara teşebbüs ettiği araştırılıyor.






Haber: C.ÜSTÜNER