Tutuklu gazetecilerin haklarını savunduklarını ifade ederek yürüyenler aksine hareket ettiler
Darp edilen basın mensuplarına geçmiş olsun dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Keskin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ülke gündemine saçma sapan bir işle 25 gün meşgul ettiler.  Ana muhalefet partisine yakışmayacak bir tavır sergileyen CHP, dış güçlerin ülkeyi karıştırma çabalarına alet oldular. Tutuklu gazetecilerin haklarını savunduklarını ifade ederek yürüdüklerini söyleyenler bugün maalesef savundukları ve ifade ettiklerinin aksine hareket ettiler. Siyasi sorumluluk sahibi genel başkan bunu asla yapmamalıdır. Bu olgunluğu gösteremeyenlerin bu ülkeyi nasıl yöneteceklerini merak ediyoruz.” dedi.

Basın mensuplarına yapılabilecek en büyük hakarettir
‘Adalet ve demokrasiden söz edenler iktidara gelseler böyle mi davranacaklar?’ diyen Keskin, “Basın mensubunun kamerasını almak, kartını kırmak bir ülkede basın mensuplarına yapılabilecek en büyük hakarettir.” Şeklinde konuştu.

Tozan’ın iddialarını yanıtladı
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın Kılıçdaroğlu’na saldırı girişiminde bulunan kadının AK Parti Sultangazi Kadın Kolları üyesi olduğu iddialarına yanıt veren Keskin, söz konusu şüphelinin AK Parti’ye üyeliğinin bulunmadığını ifade etti.

Kendi kendilerini çek ettiler
Türkiye’yi yönetme iddiasıyla yola çıkan bir partinin eylemlerini hayretle karşıladıklarını belirten Keskin, “Bu milletin onlara neden oy vermediğini kendi kendilerini çek ederek bir kez daha gösterdiler.” Şeklinde konuştu.

Akıllarının arkasında neler olduğunu çok iyi biliyoruz
Tozan’ın saldırı girişiminde bulunan kadının ‘başörtülü provokasyon yaptığı’ söylemine yanıt veren Keskin, “Akıllarının arkasında neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Olayı başörtüye getirmelerini kınıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber:Y.SEVER