Konuralp'te bugün ilginç bir olay yaşandı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine Atlıkapı Sitesi'ndeki bir apartmanın önüne polis ekipleri sevk edildi.Burada polislere bilgi veren ihbarda bulunan vatandaş, 2 ay önce dairesini A.E. isimli şahsa kiraya verdiğini söyledi.


2 ay geçmesine rağmen hiç kira ödemesi alamadığını aktaran ev sahibi, bunun üzerine kiracısına ulaşmaya çalıştığını anlattı. Telefonlarını açmayan kiracısı A.E. ile yüz yüze görüşmek için dairesine geldiğini belirten ev sahibi, kapının önünde ayakkabı olmasına karşılık kapı açılmayınca durumdan şüphelendiğini kaydetti.


Anlatılanlar üzerine A.E.'nin evde olup olmadığını kontrol etmek için bu kez polis ekipleri zile bastı. Polisin daire kapısının ziline defalarca basmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine apartman sakinleri ile görüşen polisler daireye giren kimseyi görmedikleri bilgisini aldı.İlerleyen dakikalarda tekrar dairenin kapısı çalındı. Bu kez kapıyı bir kadın açtı. Asıl kiracı olan A.E.'nin sorulması üzerine evde erkek arkadaşının olduğunu söyleyen kadın, içeriye seslendi. Kapıya çıkan T.B. isimli kişi ise daireyi A.E. ile birlikte kiraladıklarını ve kendisinin de ondan haber alamadığını söyledi. Bunun üzerine kiracının evi günlük şekilde kiralayıp kiralamadığının araştırılması için polis ekiplerince inceleme başlatıldı.