Cedidiye Mahallesi Selahattin Olcar Köprüsü üzerinden düşen bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay saat 19:00 sıralarında yaşandı. Bisikletiyle Cedidiye Mahallesi’nden yeni terminal istikametine gitmekte olan Ersin Söylemez, karanlığında etkisiyle dengesini kaybederek köprü arasında bulunan boşluktan Asar Deresine düştü.



Olay yerinden geçen bir sürücü tarafından fark edilen olay, yine bölgeden geçen bir trafik polisine bildirildi. İtfaiye ve sağlık görevlilerine haber verilen düşme olayı sonrası bölgeye yakın olan İtfaiye Müdürü ve Düzce Arama Kurtarma Derneği Başkanı (DAKE) Metin Gözütok, düşen şahsı Asar Deresi’nden çıkardı.



112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı şahıs ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis’ine kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbarı duyan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Cengiz Dursun’da olay yerine gelerek kurtarma çalışmasını takip etti. Dereye düşen Ersin Söylemez’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



Önlem alınmadı...
Öte yandan yeni yapılan terminal için genişletme çalışması yapılan Selahattin Olcar Köprüsü’nde aydınlatmanın yanı sıra, köprü arasında bulunan boşluk için uyarıcı levha bulunmadığı görüldü. Emniyet Müdürlüğü tarafından bu ekskliklerin kaza raporuna yazıldığı öğrenildi.