Düzce polisi şehirde asayiş ve huzur ortamını sağlamak için durmadan çalışıyor. Bu kez uygulamanın odağında lokal ve çay ocakları vardı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekiplerinin şehir merkezinde iki farklı noktaya yaptığı baskında 5 şahıs gözaltına alındı.

Çay ocağında 4 adet sigaramatik!
Bir ihbarı değerlendiren Ahlak ve Kumar Masası ekibi dün saat 15:00 sularında Burhaniye Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bir çay ocağına baskın yaptı. Çağ ocağındaki inceleme sırasında özel bölmede 4 adet sigaramatik makinesi tespit edildi. Makineler ile içerisinde bulunan 31 adet sigara paketi ve 31 TL’ye el koyan polis ekipleri, işletme sahibi M.B.’yi sorgulanmak üzere karakola götürdü.

Polisten kumar baskını
Polise bir ihbar da kumar oynandığına yönelik geldi. Edinilen bilgilere göre; dün saat 23:45 sıralarında Süleymen Kuyumcu Caddesi üzerinde bulunan bir lokale kumar oynandığı ihbarının gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Söz konusu lokale giden ekipler, işletmeyi detaylı bir incelemeye aldı. Lokalin içinde bulunan özel bir bölümde ‘bastı’ diye tabir edilen kumar oyunu oynandığı tespit edildi. Kumar oyununda elde edilen bin 150 TL paraya el konularak işletme sorumlusu dahil 4 şahıs gözaltına alındı.

Haber: Ö. Yılmaz