Çilimli Kiraztarla Köyü'nde çalışmak için mısır tarlasına giden aile, aralarında daha önceden husumet bulunan diğer bir aile tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Yaşanan olayda Köy Muhtarı M. B'nin 25 yaşındaki yeğeni Engin B. ağır yaralandı. Yaralı gencin yakınları iddiaya göre, üzerlerine sıkılan kurşunlardan korunmak için havaya ateş açtı.

İki aile arasında ki husumetin muhtarlık seçimlerine dayandığını belirten köy muhtarı M. B., daha önceleri de iki aile arasında tartışmalar yaşandığını belirterek, bugün ailecek tarlaya çalışmaya gittiklerini ve bu sırada muhtarlık seçimlerini kaybeden S.C.'nin kendilerine kurşun yağdırdığını iddia etti.

Öğle saatlerinde yaşanan olayda yaralanan genç yakınları tarafından otomobille Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis'ine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunun birçok yerine saçmalar isabet eden gencin sağlık durumu ciddiyetini korurken, doktorlar gencin sağ gözünde ciddi yaralanma olduğunu belirtti.

Jandarma ekipleri hastane ve olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, vurulan gencin yakınlarının ateş ettiğini iddia ettiği S.D. Ve B.D. Jandarma tarafından aranıyor.

Haber:Ş.ÇAKIR