Olay, dün akşam saatlerinde Ağa Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalleyi sokağa döken iddia ise akıllara durgunluk verdi. Bir kişinin 5 yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği iddia edildi. Bu iddia üzerine iki aile arasında çıkan kargaşa sokağa taştı. İki aile arasındaki kavgayı emniyet ekipleri ayırırken, iki tarafta polis nezaretinde karakola götürüldü. Mahalledeki kalabalık dağıtılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mileyle kandırmış!

Mahalleyi sokağa döken olayın ardından komşusu tarafından taciz edilen kız çocuğun ailesi ÖNCÜ TV haber ekibine açıklamalarda bulundu.  Tacize uğrayan kız çocuğunun annesi, korkunç olayı şöyle gerçekleştiğini iddia etti:

 “Benim çocuğum Kuran kursundan çıktı eve geldi. Sonra arkadaşlarıyla oynamak için sokağa indi. Diğer çocuklar bakkala sakız almaya gidince bu çocuk benim kızımı sana mile vereyim diyerek eve çağırmış. Benim çocuğum ben gelmeyeceğim deyince de kolundan tutup zorla ananesinin evine çekmiş. Sonra milelerim evin içinde diyerek kızımı eve çağırmış. Kapıyı açmış eve girmişler. Adli tıptan gelenlere anahtarın yerine kadar benim çocuğum gösterdi. İçeri sokmuş evladımı, yatak odasına sokmuş. İç çamaşırlarını çıkarmış. Evladıma zorla taciz etmiş. Evladım camdan aşağı atlamış. Bacağında boydan boya çizik var.”

Benim evladım kapının önüne oynayamayacaksa nerede oynayacak?

Yaşanan olayın ardından çocuğunun  psikolojisinin bozulduğunu söyleyen anne, “Çocuğumun psikolojisi çok bozuk, benim evladım sürekli, anne bana ne yaptılar biliyor musun diyerek bana anlatıyor. Ben yavrumu yatıştırmaya çalışıyorum. Benim evladım kapının önüne çıkıp oynayamayacaksa nerede oynayacak. Biz onlarla komşuyuz. Biz kime güveneceğiz.” diye konuştu.

Onların çocuğu küçük de benim çocuğum küçük değil mi ?

Taciz olayının ardından emniyette şikayetçi olan aile, taciz olayını gerçekleştiren şahsın kimlik yaşının 13 olduğu için serbest bırakıldığını öne sürdü.  Tacizcinin gerçek yaşının 13 olmadığını iddia eden aile, “Nerede adalet, hani adalet istiyoruz biz. Onların çocuğu küçük de benim çocuğum küçük değil mi ? Kimlikte 13 yaşında gözüküyor ama gerçek yaşı 13 değil. Biz kemik yaşının öğrenilmesini istiyoruz. O çocuk dışarıda geziyor şu an. Hiçbir cezai işlem uygulanmadı. 18 yaşından küçük olduğu için serbest bırakıldı.”dedi.

Benim 5 yaşındaki çocuğumun günahı neydi?

Kızı komşusu tarafından tacize uğrayan baba ise, adaletin yerini bulmasını istedi. Baba, “Herkesin çoluk çocuğu var. Hepimiz bir olalım, bu çocuğun ceza almasını istiyorum ben. Bu çocuk yakalansın ceza alsın istiyorum, içim azcık da olsun rahatlasın istiyorum. Benim 5 yaşındaki çocuğumun günahı neydi? Çocuk beraat edince siz bize iftira atıyorsunuz diyerek bize saldırmaya çalıştılar”dedi.

Tacizcinin serbest kalması mahallede de tedirginliğe yol açtı. Diğer mahalle sakinleri “ bizim de kız çocuğumuz var. Akşama kadar kapının önünde oynuyor çocuklar. Ama artık biz güvenemiyoruz. O çocuğun yanında duruyordu, bizim aklımıza hiç kötülük gelmiyordu. Belki de bizim çocuklarımıza da gözle taciz etmiştir şimdiye kadar. Bizim başımıza da gelebilirdi. İstemiyoruz o çocuğun serbest bırakılmasını. Gereği neyse yapılsın.”dedi.


haber;İ.KELEŞ