Olay, geçtiğimiz 30 Kasım tarihinde Türkseven Kavşağında bulunan bir markette meydana geldi. Manşet Gazetesi İhbar Hattı’na gelen görüntüde markete giren iki kadının yapmaya çalıştığı işbirliği işyerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.  

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

“Markete gelen iki kadından birisi aldığı sigara ve sakızların parasını ödemek için kasaya geçti. Kadın aldıklarının karşılığında kasiyere 200 TL para uzattı. Bu sırada kasiyerin uzattığı para üstüne itiraz eden kadın zaman kazanmaya çalıştı.

Aynı zamanda diğer kadın da reyondan aldığı 2 toz şeker ile kasaya geldi. Kasanın önüne geldiğinde eteğini düzeltmek için çabalayan kadın, bir yandan kasadan uzaklaştı. Tekrar kasaya gelen kadının elindeki toz şekerlerden birinin olmadığı görülürken bir yandan kasanın önünden çikolata alarak kasiyeri oyalayan arkadaşının arkasına geçti.

Bu sırada eline geçirdiklerini de eteğinin arkasına saklamaya çalıştı. Yaptığı hamlede başarısız olan kadın elindekileri yere düşürdü. Yerdekileri hızla toplayarak yeniden eteğine doldurmayı deneyen kadın, ikinci denemesinde de başarılı olamayarak elindekileri yeniden yere döktü.”

Görüntüler burada son bulurken, ihbar hattımıza gelen bilgiye göre markete gelen bir adam tarafından kadınların dışarıya çıkarıldığı ve kadınların toz şeker ile sakız çalarak marketten uzaklaştığı öğrenildi.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8