Mergiç Mahallesi'nde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında 1'i ağır 6 kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, Mergiç Mahallesi 1050. Bulvar üzerinde bulunan kavşağın birleştiği noktada hafif ticari araç ve otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yan devrilen hafif ticari araçla otomobilde yaralanan vatandaşlar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.



Durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşılan otomobil sürücüsü Orhan Acar araç içerisinde sıkıştı. Kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan otomobil sürücüsü Acar hemen hastaneye sevk edildi.



Yaşanan kaza sonucu yan devrilen hafif ticari aracın sürücüsü Şemsettin Dede ve içerisinde yolcu olarak bulunan Sadettin Dede, Merve Dede, Doğan Dede ve Orhan Dede ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilirken, polis olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Kazaya karışan araçlardan birinin LPG'li olması sebebiyle emniyet güçleri tarafından vatandaşların olay mahalinden uzaklaşması için anonslar yapıldı.



Kazaya karışan araçlardan biri olan otomobildeki bir miktar para ise polis tarafından muhafaza altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Haber, G. TEMEL