Kaza sabah saat 05:30 sıralarında tem otoyolu Kaynaşlı mevkiinde yaşandı. Ankara’dan İstanbul istikametine seyir eden Melik Şeker idaresindeki otomobil, Darıyerihasanbey Köyü mevkiinde aynı istikamete gitmekte olan TIR’a arkadan çarptı.Yaşanan kazada yaralanan sürücü Melik Şeker ve yanında bulunan nişanlısı Nuray Keleşoğlu, araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımıyla bulundukları yerden çıkartılan yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Hastanede hayatını kaybetti!
Durumu ağır olan Nuray Keleşoğlu, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. Araç sürücüsü Melik Şeker’in ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor. Çiftin Samsun’un Çarşamba ilçesinden İstanbul’a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.



2 çocuğu vardı…
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Nuray Keleşoğlu’nun ikinci evliliğini yapamaya hazırlandığı ve iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Düğün öncesi yaşanan acı kaza ise yakınlarını yasa boğdu. Emniyet güçlerinin yaşanan kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Haber; Ş. ÇAKIR