Sinsi katil karbonmonoksit yine can aldı. Gölyaka'nın İçmeler Köyü'nde yaşayan yaşlı bir kadın sabah evinde ölü bulundu. Kendinden geçmiş halde bulunan 19 yaşındaki torunu da hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre; İçmeler Köyü'nde bulunan iki katlı evin giriş katında kalan Suriye Avcı ve torunu 19 yaşındaki Adem Yüksel kuzine sobasının bulunduğu odada uykuya daldı. Sabah işe gitmesi gereken Adem Yüksel'in ailesinin kaldığı üst kata çıkmaması üzerine anne-babası uyandırmak için eve girdi. Bu sırada soba bulunan odada hareketsiz yatan babaanne-torunu gören aile hemen 112 Acil'e durumu bildirdi. Köye gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının hayatını kaybettiği tespit ederken, baygın genç ise hemen hastaneye kaldırıldı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri evde incelemelerde bulunurken, karbonmonoksit zehirlenmesi üzerinden durulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan babaannesi ile kaldığı odada kendinden geçmiş vaziyette bulunan ve hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Adem Yüksel'in tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.