Sabah saatlerinde servis minibüsünün takla atması sonucu 14 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Ramazan Zabunoğlu idaresindeki servis minibüsü Kapıcı Köyü Sapağına geldiğinde yağışlı hava nedeniyle yolların kaygan olması sonucu sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Devrilerek yol kenarında ters dönen servis minibüsünde çok sayıda fabrika işçisi yaralandı.

 

 

 

Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ortalığın ana baba gününe döndüğü kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kazada sürücü Ramazan Zabunoğlu ile minibüste bulunan H.G. H.Z. B.G. E.A. A.T.U.A. S.E. S.K. L.K. T.K. H.G. M.U. ve T.K. yaraladı.

 

 

 

Yaralı işçiler çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Düzce Devlet Hastanesine kaldırılan bazı yaralıların ise hastanede tomografi cihazının çalışmaması nedeni ile tekrar diğer hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Haber;İ.KELEŞ