Çanakkale'de hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi boşanma arifesinde olduğu karısını başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra kendi kafasına da sıkan eş olay yerinde can verdi. Uzaklaştırma kararı bulunan kocanın gece boyu evin önünde nöbet tuttuğu, eşinin işe gittiği saatte önünü kesip ateş ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 07.15 sıralarında Esenler Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale Devlet Hastanesinde ebe olarak çalışan 30 yaşındaki Sedef Şen, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce 31 yaşındaki Düzceli eşi Fuat Şen'den boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme Fuat Şen’e evden uzaklaştırma kararı verirken, Sedef Şen ise adresini değiştirerek başka bir yere taşındı. Adapazarı'nda kasap olarak çalışmaya başlayan Fuat Şen, dün akşam saatlerinde Çanakkale'ye geldi. Burada araç temin eden Fuat Şen, eşinin adresini bularak, evinin etrafında beklemeye başladı. Sabah işe gitmek üzere evden çıkan Sedef Şen’in yanına giden Fuat Şen bir süre konuştu. Yaşanan tartışma üzerine Fuat Şen, yanında getirdiği tabancayla ayrı yaşadığı eşi Sedef Şen'i başından vurdu. Daha sonra aynı silahla intihar etti.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri güvenlik şeridi çekip cinayetle ilgili çalışma yaptı.

Bu sırada olayın yaşandığı noktanın karşısındaki bir okulun öğrencileri, polislerin incelemesini meraklı gözlerle takip etti.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken hayatlarını kaybeden çiftin 2 çocuğunun bulunduğu ve olay sırasında çocukların evde olmadığı öğrenildi.



Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8